1. Šis tinklalapis naudoja slapukus. Tęsdami būvimą šiame tinklalapyje, jūs patvirtinate, jog sutinkate priimti slapukus. Sužinoti daugiau.

klausimas help ;]

Diskusija 'PHPBB' skyriuje nuo realus22, Birželis 30, 2011.

  1. realus22

    realus22 Naujas narys

    Užsiregistravęs:
    Birželis 24, 2011
    Pranešimai:
    3
    Taškai už trofėjus:
    0
    Įvertinimai:
    +0 / 0 / -0
    Sveiki taigi noriu paklausti kaip reikėtų padaryti tarkim HTML+PHPBB puslapius na tarkim maždaug kaip čia http://ls-days.v4.lt/ arba sarg.lt, na pradžioje kaip matau kažkokia sistema HTML ar kokia kita tiktų ir toliau kai spaudžiame "forumas" išmeta foruma tarkim PHPBB ar kokį SMF nesvarbu. Taigi noriu pasiteirauti, bent truputi, kad papasakotūmėt apie tai kaip juos sujungti ir panašiai, PHPBB forumą jau turiu pasidaręs. Ačių labai už atsakymus iš anksto
     
  2. Britas

    Britas Gerai žinomas narys

    Užsiregistravęs:
    Balandis 26, 2011
    Pranešimai:
    2,616
    Taškai už trofėjus:
    893
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    Lithuania
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +303 / 0 / -0
    Ats: klausimas help ;]

    Kodas (text):
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <title>SIMPLE WEBSITE BY DEIVIDAS @ [url=http://WWW.NLRG.LT]WWW.NLRG.LT[/url]</title>
    <style type="text/css">

    body {
        border:none;
        margin:0px;
        padding:0px;
        background-image: url(http://www.part.lt/img/157b6756efe36b5965720fc3687657df251.png);
        background-repeat:repeat;
    }

    div#profile_success
    {
        margin: 0 0 1em 0;
        padding: 1em 2em;
        border: 1px solid green;
        background-color:#E9E9E9;

    }


    .windowbg .content
    {
        padding-left: 20px;
    }

    .style1 {
        color: #008000;
        font-family: Verdana;
        font-size: x-small;
        text-align: center;
    }

    .style2 {
        font-family: Verdana;
        color: #FFFFFF;
    }
    .style3 {
        text-align: center;
    }

    .style4 {
        color: #FFFFFF;
    }

    </style>
    <script type="text/javascript">

      var _gaq = _gaq || [];
      _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6336790-10']);
      _gaq.push(['_trackPageview']);

      (function() {
        var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
        ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? '[url]https://ssl[/url]' : 'http://www')   '.google-analytics.com/ga.js';
        var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
      })();

    </script>
    </head>
    <body>
    <div class="style3">
    <br>
        <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
        <a href="http://nlrg.lt/forumas"><span class="style2"><strong>
    <span class="style4">M</span></strong></span><strong><span lang="lt" class="style2">ŪSŲ
        FORUMAS</span></strong></a><br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br>
    <br>

    </div>
    <div class="style1" id="profile_success">
                            SIMPLE HTML WEBSITE BY DEIVIDAS @ [url=http://WWW.NLRG.LT]WWW.NLRG.LT[/url]</div>
    </body>
    </html>
    Visa šita kodą įsikopijuok į NOTEPAD'ą aišku pasikeisk nuorodą prie mano forumas ir įsaugok kaip index.html failą, sėkmės. :)
     
  3. realus22

    realus22 Naujas narys

    Užsiregistravęs:
    Birželis 24, 2011
    Pranešimai:
    3
    Taškai už trofėjus:
    0
    Įvertinimai:
    +0 / 0 / -0
    Ats: klausimas help ;]

    ačiu labai
    [hr][/hr]Pranešimas sujungtas: [time]1309462993[/time][hr][/hr]
    \, dar vienas klausymas ar ta pakvietimu sistema pas mane taip pat bus ? ir jei domena dedi reikia 2domenu tarkim html tam puslapiukui ir dar 1 forumui  ir kaip ten su registracija nemačiau jos (html puslapyje)?

    ir paskutinis: dabar žiūriu HTML temas visokias tai viena parsisiunčiau yra ten stilius ir images kur juos dėt? prie phpbb temu ?? kas atsakys tikrai +rep ar ką čia eina dėti, žodžiu dėkoju iš anksto, kad ****am padedat :)
     

Dalintis šiuo puslapiu

Kraunama...