1. Šis tinklalapis naudoja slapukus. Tęsdami būvimą šiame tinklalapyje, jūs patvirtinate, jog sutinkate priimti slapukus. Sužinoti daugiau.

placeholder

Diskusija 'PHP pagalba' skyriuje nuo sconer, Rugpjūtis 5, 2013.

  1. sconer

    sconer Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 21, 2011
    Pranešimai:
    389
    Taškai už trofėjus:
    203
    Lytis:
    Vyras
    Vietovė:
    http://downloadminecraft.eu/
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +38 / 0 / -0
    Sveiki, gal kas žinot kaip įgrūst į html placeholder kintamąjį? Aš bandžiau taip:
    PHP:
    <input type = text name=vp method=post placeholder=<?php echo $username?>>
    Ačiū
     
  2. Blantas

    Blantas Administratorius
    Personalo narys

    Užsiregistravęs:
    Liepa 12, 2008
    Pranešimai:
    1,788
    Taškai už trofėjus:
    753
    Lytis:
    Vyras
    Pradžios puslapis:
    Įvertinimai:
    +388 / 0 / -0
    Skype:
    PHP:
    <?php
     
    echo '<input type = "text" name = "vp" method = "post" placeholder = " ' . $username . ' " />';
     
    ?>
     
  3. Andriuszz

    Andriuszz Aktyvus narys

    Užsiregistravęs:
    Kovas 26, 2011
    Pranešimai:
    47
    Taškai už trofėjus:
    163
    Lytis:
    Vyras
    Įvertinimai:
    +1 / 0 / -0
    Nesąmonė kažkokia.. Inpute kurti method... kur tai matyta?

    Index.php faile rašai:

    HTML:
    <form action="get.php" method="POST">
        <input type="text" name="vardas"><br>
        <input type="submit" name="go">
    </form>
    get.php faile rašai:
    PHP:
    <?php
     
    if(isset($_POST['go'])) { // tikrinam ar paspaustas Submitas
     
    $vardas = htmlspecialchars(stripslashes($_POST['vardas'])); // saugom HTML inputo reikšmę
     
    if(empty($vardas)) { // Tikriname ar vardas įvestas
        echo "Neivestas vardas!"; // jei vardas neįvestas vedame echo, kad neįvesta
    } else { // jei vardas ivestas darome else
        echo "<input type='text' placeholder='".$vardas."'>"; // ir isvedame echo su input ir placeholder
    } // uzdarome else
    } // uzdarome if submita
     
    ?>
    be to, nepatartina dėti į <?php ?> kodą html reikšmių bet kokių, nes yra gražesnis kodas ir tvarkingesnis + jei darai ne <?php kode mažiau laiko krauna tinklapį :)
     

Dalintis šiuo puslapiu

Kraunama...